Het Levenstestament


In het landelijk dagblad de Telegraaf stond op vrijdag 24 september 2010 een bericht over het bestaan van een Levenstestament.

lees verder

Home > Downloads > Corona protocol

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid heeft Van de Velde Notariaat besloten per direct een aantal maatregelen te treffen:

Voorop staat dat wij de uitvoering van onze dienstverlening zullen voortzetten zoals u van ons gewend bent. Wij treffen op dit vlak geen wijzigingen in verband met het corona virus. Wel attenderen wij u op het volgende.

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om in plaats van een bezoek aan kantoor, telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Indien u gebruik wilt maken van onze dienstverlening bieden wij u dan aan om een intakegesprek of een vervolggesprek via facetime, skype of ieder ander tot uw beschikking staand digitaal communicatiemiddel in te zetten. Voor ondertekenafspraken die in persoon moeten plaatsvinden kunnen in dit geval ook alternatieven worden aangeboden, waarover wij u graag nader informeren.
2. Wij bieden u (met name) voor transacties in de onroerend goed sfeer de mogelijkheid om voor deze transacties een volmacht te verlenen. In niet alle gevallen is dit mogelijk. Indien u dit wenst verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen en dan bekijken wij de mogelijkheden met u.
3. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is.
4. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

  Geen beschikbare downloads voor: Corona protocol


VACATURE FAMILIERECHT EN ONROEREND GOED PRAKTIJK

lees verder

UBO

lees verder

Redenen om een testament op te laten maken.

lees verder

Testament van levensbelang?

Is een testament van levensbelang? In deze tijd willen we zoveel mogelijk overhouden of met andere woorden zo min mogelijk afdragen aan de belastingdienst/overheid. En daarin kan een testament een belangrijke rol spelen.

lees verder